All healings are beautiful, but yours is my favorite!

Zit het even tegen? Heb je last van stress, angst, pijn of verdriet? Of kamp je met een burn-out?

Kristel Van Belle helpt je je kracht, energie en vertrouwen terug te vinden. Deze reis naar je eigen krachtbron gebeurt in zachtheid en vertrouwen.

In balans en mét kracht ga je door elke situatie of opportuniteit. Je vindt innerlijke rust waardoor er ruimte vrijkomt om van het leven te genieten. Je staat opnieuw bewuster en energieker in het leven.

KRISTEL VAN BELLE

is bezieler van SOUL BUSINESS. Als wetenschapper, healer, medium en ondernemer kwam het besef dat de combinatie van zogenaamde reconnective healing, westerse en oosterse geneeswijzen en de spirituele brug tussen het aardse en gene zijde, dé weg is naar healing en geluk.

Kristels droom als healer is om je een stukje te mogen begeleiden op de weg uit je hoofd naar je lichaam – of beter: je pure levenskracht. En op de weg van verdere bewustwording, een volgende stap in je persoonlijke groei.

Soul Business

De afgelopen jaren volgde Kristel zelf de weg naar binnen. Een reis vol mooie momenten, emoties en soms verdriet. Afscheid nemen en nieuwe ontmoetingen wisselden elkaar af. Een reis met voornamelijk verwondering, ontdekken, prachtige vriendschappen, inspirerende leermeesters en het ontwaken van een aanstekelijk enthousiasme. Om tot de conclusie te komen hoe genezend en krachtig het is om bij jezelf te komen. Om te leven en te handelen vanuit je eigen levenskracht. Om de weg van je hoofd naar je lichaam te volgen, je intuïtie te herkennen en je te laten gidsen. Kortom, aanvaarden dat je niet alles moet kunnen verklaren, niet alles tastbaar is en (nog) niet alles meetbaar is. Dat alles energie is en nog zo veel meer.