HEALING VAN EMOTIONELE & LICHAMELIJKE BLOKKADES

Ons lichaam liegt nooit. Hoe onaangenaam emotionele en fysieke klachten ook kunnen voelen, ze vertellen ons iets. Vanaf het moment dat we in staat zijn te ontspannen en los te laten, wordt de transformatie ingezet.


Via de reconnective healingbehandelingen, zal je in staat zijn emotionele blokkades die vastzitten in het lichaam vrij te laten.


Al na een eerste behandeling ervaar je meer rust, ruimte en lichtheid. Stap voor stap voel je de energie weer door je heen stromen en komt je kracht ter
ug. 

JE KAN WEER BEGINNEN LEVEN,
ZOALS HET LEVEN VOOR JOU BEDOELD
IS.

Op weg naar jouw essentie in 3 maanden
JE LEVEN IS VAN JOU
LEES MEER

voor wie?

Een healing sessie kan jou helpen als je jezelf
herkent in één of meerdere zaken:

  • Je voelt je regelmatig angstig en maakt je zorgen over de toekomst
  • Je ervaart heel snel stress, die soms hardnekkig met je aan de haal gaat
  • Je slaapt al een tijdje slecht en wordt daardoor 's morgens vaak futloos wakker
  • Je ervaart verdriet omwille van een echtscheiding of verlies van een geliefd persoon
  • Je stelt zaken uit, terwijl je weet dat je zou moeten aanpakken, maar het ontbreekt je aan energie
  • Je voelt je wegzakken in een isolement, je vermijdt sociaal contact

Eén of meerdere reconnective healingsessies laten je toe emotionele obstakels die je energiestroom blokkeren, vrij te laten.


Doordat je energie vrijkomt, voel je je al snel daadkrachtiger. Je hebt je angst onder controle en kan stap voor stap weer dingen aanpakken.


Je ervaart meer rust in je hoofd en slaapt beter.


Doordat je authentieke essentie wordt aangeraakt, vergroot je je eigen draagkracht. Daardoor kan je makkelijker emoties als onderdeel zien van je proces, zodat ze minder levensenergie opslorpen.

Kortom: je hebt weer het gevoel te LEVEN!

Amélie: 'Ik heb het imago een sterke vrouw te zijn. Dat ben ik ook, maar niemand wist hoe onrustig ik mij vaak kon voelen. Ik hield schijnbaar moeiteloos alle ballen in de lucht, maar niets was minder waar. Diep in mezelf wist ik dat er iets moet veranderen. Ik wist dat ik dit geen jaren meer zou kunnen volhouden. De healings van Kristel hebben me stap voor stap weer thuis gebracht bij mezelf. Ik heb keuzes durven maken heb leren loslaten wat me niet langer dient. Dat geeft rust en vreugde. Ik heb het gevoel nu pas écht te leven en voel me veel opener en liefdevoller naar mijn omgeving.'

Sabine: 'Dankzij de healings van Kristel ben ik nu bezig met de dingen die mij energie geven en voeden. Ik besef dat ik lange tijd vooral bezig ben geweest met het pleasen van anderen. Allemaal omdat ik mezelf diep van binnen heel onzeker voelde. Dat is voorbij nu. Ik hoef me niet meer te bewijzen. Aan niets of niemand. Het enige wat ik nog moet doen, is mijn innerlijke kompas volgen. Dat wijst me de weg die ik te gaan heb. Dankjewel, Kristel, je hebt mijn leven veranderd.'

ga naar
de kalender